HAJÓORVOS.HU
  -  Competence of Hungarian Shipping authority

-->
Kedves CARNIVAL Munkavállalók!

Sajnos a CARNIVAL munkavállalók vizsgálatát az AEROMED KFT most nem tudja elvégezni.

Indoklás:

1. Bár 2012-ben Miamiban részt vettem a Carnival hajóorvosoknak tartott továbbképzésén, azóta a CARNIVAL Társasággal semmilyen kapcsolatom nincs.

2. Leveleimre, kérdéseimre nincs válasz Miamiből.

3. Nem tudom, hogy melyek a legújabb egészséggel kapcsolatos CARNIVAL elvárások, mi a követendő PEME eljárás, és felelőtlenség lenne így egy vizsgálatot elkezdeni.

4. Kértem Miamit, hogy a mellékelt listán - helytelenül szereplő - telefonszámomat is javítsák ki, ez sem történik meg.

5. A honlapomon olvasható, hogy én már nyugdíjas vagyok, és a vizsgáló kapacitásunk kicsi és foglalt: Dear Applicant, Please be informed that Hungary has no seacoast, nor a maritime fleet. Therefore our Maritime Medical Center is small with limited capacity. The Medical Center is run by one (retired) Doctor for examining Hungarian seamen who must wait often after registration - long periods for the examination. The Medical Center is authorized by the National Transport Authority; but we have no obligation to carry out Prembarkation Medical Examinations for all!

6. A GMN és Dunarapszódia vezetőivel semmilyen kapcsolatom nincs. Ők az elmúlt években Dr Tözsér Szilviát preferálták, javasolom válasszák most is a doktornőt.

Választhatók továbbá az alábbi, pirossal jelölt listában szereplők Carnival Approved Hajóorvosi Vizsgálók is: Pozsony, Belgrád és Zágráb mellett öt horvát Centrum is felkereshető. ( Pozsony pl. 2-3 órás utazással elérhető és - amennyiben egy autóan 4-5 fő vizsgálandó ül, - az utazási díj is mérsékelhető.)

A CARNIVAL vizsgálatokat akkor fogom újra végezni

  • megkapom a legújabb CARNIVAL egészségi követelményeket
  • lesz egy CARNIVAL kontakt-személy, akivel az orvosi problémákat meg tudom beszélni
  • az ügynökségek vezetői felkeresnek és személyesen megbeszéljük az együttműködés ( és a vizsgálatokra küldés) feltételeit
  • lesz majd szabad kapacitás a vizsgálatokra
Kérem NE hívjanak telefonon, mert szabadságon leszek.

Üdvözlettel:

Dr. Melles Imre
AEROMED KFT

www.repuloorvos.hu
www.hajoorvos.hu
Az oldalon található anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak,
minden jog fenntartva!

© (2008-) dr. Melles Imre

Impresszum